ÚJ akkumulátoros gépek a ROTHENBERGER-től

A ROTHENBERGER a digitális ISH alkalmából mutatta be új akkumulátoros gépeit

A vezeték nélküli építkezésnek számos előnye van: a szakemberek azonnal készen állnak a munkára, méghozzá zavaró kábelek, áramellátás keresése, valamint balesetveszély nélkül. A ROTHENBERGER hét új, akkumulátorral működtethető gépével a szerelők és a szerviztechnikusok a jövőben a csőtisztítás, a menetvágás, a hajlítás, a vágás, a hűtő- és légkondicionáló rendszerek vákuumozása során is függetlenek lesznek az áramellátástól. A csőkészülékek és csőmegmunkáló eszközök Kelkheim-i székhelyű gyártója párhuzamosan mutatta be az új eszközöket a digitális ISH részeként és saját virtuális ROTHENBERGER világában, amelyben a látogatók ezeket és más eszközöket is 360 fokos panorámában tapasztalhatják meg. A digitális ISH és a virtuális ROTHENBERGER világ 2021. március 22-én nyílt meg, és azóta is elérhető.

"2020 októberében mutattuk be hűtő- és légkondicionáló technikusoknak szánt termékeket, és a virtuális építkezéssel kapcsolatos tapasztalataink, annyira pozitívak voltak, hogy úgy döntöttünk, hogy lépésről lépésre kibővítjük virtuális világunkat" - mondja dr. Christian Heine, a ROTHENBERGER AG vezérigazgatója. "Mivel tudjuk, mennyire fontos, hogy a vásár látogatói átfogó képet kapjanak a különféle gyártók kínálatáról és új termékeiről, ezzel párhuzamosan a digitális ISH-t is felhasználjuk az újítások bemutatására."

A virtuális ROTHENBERGER világ az előcsarnokból tematikusan felépített témavilágokba vezeti: A vezeték nélküli építkezés áttekintést nyújt az akkumulátorral működtetett eszközökről. Egyébként a vezeték nélküli újítások mind ugyanazzal az akkumulátorral működtethetők: a ROTHENBERGER a Cordless Alliance System (röviden CAS) gyártófüggetlen akkumulátor-rendszer akkumulátorait  használja. Jelenleg 20 gyártó 200 eszköze kompatibilis ugyanazzal az akkumulátorral.

A vágószerszámok világában minden a csővágásról szól, a hűtés és klímatechnika világában pedig a fókusz az akkumulátoros vákuumszivattyúkon, illetve a CONEX BÄNNINGER® innovatív ›B‹ MaxiPro® présrendszeréről, amivel a tömör kötések lángmentesen hozhatóak létre a hűtőközegeket vezető rézcsövekben. A ROTHENBERGER Akadémián termékbemutatókra és tanfolyamokra kerül sor élő videók segítségével. A megjelölt helyeken képek, videók, műszaki adatlapok és prospektusok nyújtanak információkat a termékekről, linket tartalmaznak a ROTHENBERGER Mesterdíj versenyre, vagy a ROTHENBERGER csoport magazinjára.

* ›B‹ MaxiPro® és aCONEX BÄNNINGER® a Conex IPR Limited bejegyzett márkái.