Wisselinzetstukken COMPACT

ROTHENBERGER persbekken in gekeurde materiaal- en productiekwaliteit zijn geschikt voor systeemafhankelijk persen van metalen en kunststof fittingen. De DURA LAZR TEC-behandeling en een gedeeltelijke laserverharding maken veilige en nauwkeurige persingen mogelijk en verhogen tegelijkertijd de levensduur van de bek. Het resultaat is minimale slijtage en 100% meer perscycli in vergelijking met zijn voorganger. Bovendien helpt een speciale langdurige corrosiebescherming de levensduur van de bek te verhogen. Dankzij een hoog belastbaar speciaal staal zijn de persbekken geschikt voor alle persmachines met een axiale duwkracht voor 32-34 kN.

Productprofiel

  • DURA LAZR TEC-proces - Gedeeltelijke uitharding met een laser zorgt voor het hoogste hardheidsniveau op plaatsen onder grote spanning. Het resultaat is minimale slijtage en een hoge mate van omtreknauwkeurigheid.
  • In combinatie met het gesmeed, uiterst tegen spanning bestand en flexibel speciaal staat, heeft de nieuwe generatie van persbekken een levensduur die 100% langer is, in vergelijking met zijn voorganger
  • Nauwkeurig ontwikkelde rand voor optimale en veilige persactiviteiten
Buy Now
Variants
Write Your Own Review
You're reviewing:Wisselinzetstukken COMPACT
Find a store

Here you can search for stores in your area and buy the products you want on site.

Find a stockist

Enter a city, country or full post/zip code

Your directions:

Change to walking, cycling, public transport or driving.

Contact

Tel: + 32 3 877 22 77
Fax: + 32 3 877 03 94
E-Mail: info(at)rothenberger.be

Schrijf ons
Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Please type the letters and numbers below
LocatorPlaceholder