De 7 ROTHENBERGER-waarden

We zien onszelf als een kosmopolitische familie die nieuwe uitdagingen met moed en ondernemersgeest aanpakt en altijd op een eenvoudige manier wordt geconfronteerd met alle voorwaarden en vereisten. Wij geloven in kwaliteit, toewijding, dynamiek en respect en zien deze als richtlijnen voor onze zakelijke activiteiten. In overeenstemming met deze bedrijfsfilosofie hebben we 7 ROTHENBERGER-basiswaarden geïdentificeerd waarop we onze acties baseren.

1. de samenhorigheid als een familie

Wij zijn lid van de wereldwijde ROTHENBERGER-familie.

2. vertrouwen

Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op wederzijds vertrouwen, gebaseerd op eerlijke en transparante communicatie, consistente processen en eerlijke samenwerking.

3. verantwoordelijkheid

Wij erkennen onze verantwoordelijkheid voor de resultaten, middelen en onze eigen beslissingen. Onze betrokkenheid en onze passie voor onze taken leiden tot een hoog niveau van tevredenheid van de klant en de werknemer.

4. efficiëntie

Wij werken efficiënt omdat we dingen simpel houden en sneller dan anderen zijn.

5. kwaliteit

Wij focussen op kwaliteit in onze medewerkers, producten en processen. Daarom tonen wij uitmuntendheid in alles wat we doen.

6. moed

We hebben de moed om te innoveren en dingen te veranderen, zelfs als dat betekent dat we uit onze comfortzone moeten stappen

7. ondernemersgeest

We zijn vastbesloten om ons werk te doen met ondernemersgeest, wij zijn actie-georiënteerde, snelle beslissingen en nooit opgeven. Wij zijn klaar voor de toekomst!

Contact

Tel: + 32 3 877 22 77
Fax: + 32 3 877 03 94
E-Mail: info(at)rothenberger.be

Schrijf ons
Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Please type the letters and numbers below
LocatorPlaceholder