De bedrijven van de ROTHENBERGER Group

Supervisory Board van ROTHENBERGER AG

Dr. Helmut Rothenberger (voorzitter), Dr. Ing. Christoph Weiß (vice-voorzitter), Martin Bertinchamp, Meinert Hahnemann, Dr. Ing. Sabine Rothenberger, Dr. Sandra Rothenberger

CEO van ROTHENBERGER AG

Dr. Christian Heine - CEO

Christian Diehl - CFO


De kernactiviteit van ROTHENBERGER bestaat uit het merk ROTHENBERGER. Complementaire merken en groepsmaatschappijen op het gebied van pijpbewerkingstechnologieën zijn de zogenaamde kernsatellieten ROTHENBERGER Industrial, ROTHENBERGER Plastic Technologies, SUPER-EGO, VIRAX en WUXI Shengda. ROTHENBERGER Plastic Technologies werd gelanceerd in augustus 2016, WUXI Shengda werd een kernsatelliet in januari 2016. Verder zijn er nog aangesloten bedrijven KROLL, RICO, RUKO en SIEVERT.

De producten en diensten van deze merken en bedrijven helpen mensen met water en energie te verbinden – op een veilige en duurzame manier. De TOOLS FOR LIFE Foundation streeft een soortgelijk doel na: het streeft ernaar om water, energie en onderwijs te bieden aan mensen over de hele wereld. Medewerkers van de maatschappijen van de ROTHENBERGER AG Group ondersteunen de stichting met hun vakkennis, personeel en donaties.

Contact

Tel: + 32 3 877 22 77
Fax: + 32 3 877 03 94
E-Mail: info(at)rothenberger.be

Schrijf ons
Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Please type the letters and numbers below
LocatorPlaceholder