Producten

 • Installatie

  Onze gereedschappen en machines vergemakkelijken de installatie van gas-, water- en elektrische leidingen. Of in nieuwe gebouwen of in onderhoud en service, of het is een kwestie van snijden, buigen of aansluiten van leidingen of alleen het creëren van ruimte voor buizen door het boren van de kern - hebben wij de juiste oplossing voor u. Onze apparatuur en machines zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Als u een gereedschap zelden nodig, kunt u een handmatig bediende versie nemen, als u een gereedschap vaak nodig heeft, bieden wij u een elektrisch of batterij versie aan waarmee u tijd kunt besparen. Onze gereedschappen kunnen u ook helpen met het uitbreiden van diensten - iedereen die een kernboormachine aankoopt kan dit als extra service aanbieden. Bent u een airco of verwarmingsinstallateur, verwarming ingenieur, koeling en airconditioning technicus, aannemer, elektricien of werf bouwer, u vindt hier wat u zoekt . Zie voor jezelf!
 • Service en onderhoud

  Herstelling en onderhoud van leidingsystemen zorgen ervoor dat leidingen functioneel en veilig zijn - een belangrijke kwestie met betrekking tot het aanbod van drinkwater en mogelijke verontreiniging, bijvoorbeeld met legionella of gas levering. ROTHENBERGER biedt de installateurs, rioolreinigers en onderhoudspersoneel verschillende apparatuur voor het testen van lekken, lek detectie, inspectie camera's, buizenreinigers, lekdetectie voor gas- en waterleidingen en ook voor het bevriezen van waterleidingen met stilstaand water.
 • Koude- en Klimaattechniek

  koelsysteemoplossingen aan installateurs en aannemers door alle gereedschappen die ze nodig hebben te leveren. Dit voor installatie, onderhoud en lekdetectie evenals koelmiddelterughaalsysteem, ontmanteling en verwijdering van koeling en airconditioning systemen en warmtepompen. Voor split airconditioningsystemen tot gekoelde tellers in supermarkten of industriële koelsystemen – bent u optimaal uitgerust met onze gereedschappen. Dit geldt voor de installatie van modulaire systemen, compacte systemen en koelcircuits die u installeert, onderhoudt of controleert op lekken.
 • Universeel gereedschap

  Algemene hulpprogramma's zijn de standaard uitrusting voor elke technicus. ROTHENBERGER biedt een breed scala van tangen van handige, lichtgewicht waterpomp tang en hoekpijpsleutels tot 60-inch éénhandpijpsleutels voor industriële toepassingen. Om ervoor te zorgen dat u volledig uitgerust bent, kan ROTHENBERGER u ook andere gereedschap leveren zoals waterpas, tape, hamer, schroevendraaier, ratelmoersleutel, open moersleutel of beitel. Gereedschapsets bieden u de mogelijkheid om perfecte orde te houden en om in één oogopslag te zien of iets ontbreekt - zoals de leerlingenset met volledig uitgeruste werktas van 50 delen. Of u kunt ons ROCASE koffer systeem – de koffers kunnen samen worden geklikt en, met inlegbakken en onze ROBOXES, kunnen deze worden uitgebreid tot perfecte opslagsystemen, precies afgestemd op uw behoeften.

Contact

Tel: + 32 3 877 22 77
Fax: + 32 3 877 03 94
E-Mail: info(at)rothenberger.be

Schrijf ons
Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Please type the letters and numbers below
LocatorPlaceholder