Dit voorjaar pakt Rothenberger uit met nieuwe productinnovaties! Recent lanceerden we maar liefst 5 nieuwe machines die volledig functioneren op accu; draadsnijden, ontstoppen, buigen,.. het kan nu allemaal draadloos!

Bovendien maken deze machines gebruik van het CAS accu-systeem. Hierdoor profiteert u van 100% compatibiliteit met honderden machines van meer dan 20 fabrikanten.

Om deze draadloze vrijheid extra in de verf te zetten, ontvangt de eindklant momenteel bij aankoop van één van onze nieuwe machines een gratis extra 8Ah accu. Bij elk toestel worden aanvullend ook bonuspunten meegeleverd. Ook deze kunnen ingeruild worden voor een gratis accu - of ander gereedschap.

De brochure onderaan de pagina biedt een handig overzicht van onze machines op accu. Wilt u meer info, prijsvraag,..? Stuur een mailtje naar rob.proost@rothenberger.com en we behandelen uw vraag zo snel mogelijk.

Wilt u deze toestellen graag in gebruik zien? Dat kan! Via onze 360° Virtual World tonen we onze filmpjes, productinformatie,.. https://virtual-rothenberger-world.com/index_en.html

Uiteraard is het ook mogelijk om vrijblijvend een demonstratie aan te vragen. Onze vertegenwoordigers staan voor u klaar; een afspraak maken kan steeds via rob.proost@rothenberger.com. Wij plannen dan meteen een demonstratie voor u in – fysiek of digitaal – afhankelijk van de mogelijkheden.