Pers en nieuws

 1. EUROPROMO 2021/2

  EUROPROMO 2021/2
  Dit najaar lanceert Rothenberger de nieuwe Europromo 2021/1!

  Naast enkele van onze meest gekende artikelen, leggen wij ook graag de focus op nieuwe producten. Zo lanceerde Rothenberger recent maar liefst 6 nieuwe machines die volledig functioneren op accu: draadsnijden, ontstoppen, buigen,.. het kan nu allemaal draadloos!

  In bijgaande filmpjes vindt u meer info over de nieuwe producten op accu:
  https://fb.watch/82W7YzmnSs/
  https://fb.watch/82W8VtAlTj/
  https://fb.watch/82WamBxZER/

  De Europromo 2021/2 is geldig tot en met december.

  Download de folder hier (inclusief prijsinformatie)  - https://we.tl/t-rAaDskyvAS

  Meer info of vragen? -> info@rothenberger.be

  Productbrochure

  Meer weten
 2. Nieuwe machines op accu

  Dit voorjaar pakt Rothenberger uit met nieuwe productinnovaties! Recent lanceerden we maar liefst 5 nieuwe machines die volledig functioneren op accu; draadsnijden, ontstoppen, buigen,.. het kan nu allemaal draadloos!

  Bovendien maken deze machines gebruik van het CAS accu-systeem. Hierdoor profiteert u van 100% compatibiliteit met honderden machines van meer dan 20 fabrikanten.

  Om deze draadloze vrijheid extra in de verf te zetten, ontvangt de eindklant momenteel bij aankoop van één van onze nieuwe machines een gratis extra 8Ah accu. Bij elk toestel worden aanvullend ook bonuspunten meegeleverd. Ook deze kunnen ingeruild worden voor een gratis accu - of ander gereedschap.

  De brochure onderaan de pagina biedt een handig overzicht van onze machines op accu. Wilt u meer info, prijsvraag,..? Stuur een mailtje naar rob.proost@rothenberger.com en we behandelen uw vraag zo snel mogelijk.

  Wilt u deze toestellen graag in gebruik zien? Dat kan! Via onze 360° Virtual World tonen we onze filmpjes, productinformatie,.. https://virtual-rothenberger-world.com/index_en.html

  Uiteraard is het ook mogelijk om vrijblijvend een demonstratie aan te vragen. Onze vertegenwoordigers staan voor u klaar; een afspraak maken kan steeds via rob.proost@rothenberger.com. Wij plannen dan meteen een demonstratie voor u in – fysiek of digitaal – afhankelijk van de mogelijkheden.

  Meer weten
 3. ROTHENBERGER Virtual World

  Op 22 maart opent de ROTHENBERGER Virtual World! Deze 360° panoramawereld toont je nieuwe producten, info en demo’s en interactieve communicatie met ons. We kijken er naar uit jullie te ontmoeten!

  Bezoek hier de Virtual World - https://virtual-rothenberger-world.com/index_en.html

  We nodigen u graag uit voor een rondleiding om u onze nieuwe producten te tonen. Zo leert u onze nieuwe producten op accu kennen: Draadloze machines voor buigen, snijden, reinigen+deblokkeren van leidingen en draadsnijden. Zo komt de vakman steeds dichter bij de draadloze werkplaats - vlot werken, overal!

  Heeft u interesse in een persoonlijke rondleiding? Stuur ons een mailtje (pr@othenberger.be) en wij plannen een digitale afspraak voor u in met één van onze productexperts.  Meer weten
 4. EUROPROMO 2021-1

  EUROPROMO 2021/1
  Voor het nieuwe jaar lanceert Rothenberger de nieuwe Europromo 2021/1!

  Productbrochure -  https://oxomi.com/p/24510/catalog/10297607

  Naast enkele van onze meest gekende artikelen, leggen wij ook graag de focus op nieuwe producten. Zo lanceerde Rothenberger recent de Rocut Twin Cut voor kunststof buizen; deze nieuwe buizenschaar combineert een knip- en ratelfunctie.

  In bijgaande filmpjes vindt u meer info over de werking van de Rocut Twin Cut:
  https://fb.watch/2_ozqU_rez/

  De Europromo 2021/ is geldig tot en met juni

  Meer info of vragen? info@rothenberger.be