Pers en nieuws

 1. ROTHENBERGER is hiring!

  ROTHENBERGER is hiring!

  Word jij onze nieuwe collega? ROTHENBERGER zoekt een vertegenwoordiger voor de regio Namen-Luxemburg-Luik.

  Interesse? Lees dan snel verder!

   

  Commercieel Technisch Adviseur Wallonië-Luxemburg

  ROTHENBERGER is wereldwijd marktleider voor buisgereedschappen en machines in de sanitaire-, cv-, klimaat-, koude-, gas-, en milieutechniek. Opgericht in 1949 staat de ROTHENBERGER organisatie al meer dan 70 jaar voor innovatieve en technologisch waardevolle producten.

   

  De functie:

  Als commercieel technisch adviseur ben je verantwoordelijk voor de commerciële doelstellingen binnen jouw regio (Namen, Luxemburg, Luik) waarbij je rapporteert aan de Managing Director. Het klantenbestand bestaat zowel uit groothandels als eindverbruikers. Uiteraard ben je ook in staat om nieuwe producten en activiteiten te promoten. In deze zelfstandige functie volg je daarnaast de ontwikkelingen en trends in de branche en weet je dit te vertalen in commerciële mogelijkheden.

   

  Takenpakket:

  ·       Bezoeken, onderhouden en uitbouwen van bestaande en nieuwe contacten met groothandelaren, installateurs, technische diensten in jouw regio.  

  ·       Deelnemen aan vakbeurzen, demo dagen en trainingen.

  ·       Verzorgen van technische trainingen op locatie

  ·       Demonstraties van ROTHENBERGER producten bij eindklanten

  ·       Remote Selling: digitaal werken voor een efficiënt contact met het klantenbestand

   

  Profiel:

  ·       Bij voorkeur woonachtig in provincie Namen

  ·       Je bent in het bezit van een diploma van een opleiding middelbaar in een commerciële of technische richting

  ·       Kennis en ervaring in de installatiebranche en/of in de verkoop van duurzame gereedschappen

  ·       Je hebt een sterke affiniteit met techniek en vind het leuk om je hierin te verdiepen

  ·       Je bent een echte relatiebeheerder, communicatief zeer vaardig, ondernemend, initiatiefrijk, resultaat gedreven en flexibel

  ·       Je bent op de hoogte van de actuele marktontwikkelingen in de branche

  ·       Je kan een sterke kennis van meerdere talen: Frans (niveau moedertaal), Nederlands (geavanceerd), Engels (geavanceerd)

  ·       Rijbewijs B is een must

  ·       Ervaring met Office 365: Excel, Powerpoint, Outlook,..

  ·       Nauwgezet met administratieve taken zoals dagelijkse rapportering

  ·       Ervaring met digitaal werken via Microsoft Teams is een plus: virtuele afspraken inplannen, digitale presentaties,..

   

  ROTHENBERGER biedt:

  Een uitdagende en veelzijdige fulltime baan met veel zelfstandigheid in een prettige werkomgeving. Teamwork is de basis voor het succes. ROTHENBERGER heeft een informele bedrijfscultuur en onze enthousiaste medewerkers een hands-on mentaliteit. Wij bieden naast het vaste salaris verder ook een maandbonus, onkostenvergoeding, laptop, mobiele telefoon en volledige bijdrage voor pensioenopbouw. Collegiale werksfeer met veel ruimte voor bedrijfsfeestjes en activiteiten.

   

  Reageer vandaag nog: Stuur je CV met motivatie naar rob.proost@rothenberger.com

   

   

   

   

  Meer weten
 2. EUROPROMO 2021/2

  EUROPROMO 2021/2
  Dit najaar lanceert Rothenberger de nieuwe Europromo 2021/1!

  Naast enkele van onze meest gekende artikelen, leggen wij ook graag de focus op nieuwe producten. Zo lanceerde Rothenberger recent maar liefst 6 nieuwe machines die volledig functioneren op accu: draadsnijden, ontstoppen, buigen,.. het kan nu allemaal draadloos!

  In bijgaande filmpjes vindt u meer info over de nieuwe producten op accu:
  https://fb.watch/82W7YzmnSs/
  https://fb.watch/82W8VtAlTj/
  https://fb.watch/82WamBxZER/

  De Europromo 2021/2 is geldig tot en met december.

  Download de folder hier (inclusief prijsinformatie)  - https://we.tl/t-rAaDskyvAS

  Meer info of vragen? -> info@rothenberger.be

  Productbrochure

  Meer weten
 3. Nieuwe machines op accu

  Dit voorjaar pakt Rothenberger uit met nieuwe productinnovaties! Recent lanceerden we maar liefst 5 nieuwe machines die volledig functioneren op accu; draadsnijden, ontstoppen, buigen,.. het kan nu allemaal draadloos!

  Bovendien maken deze machines gebruik van het CAS accu-systeem. Hierdoor profiteert u van 100% compatibiliteit met honderden machines van meer dan 20 fabrikanten.

  Om deze draadloze vrijheid extra in de verf te zetten, ontvangt de eindklant momenteel bij aankoop van één van onze nieuwe machines een gratis extra 8Ah accu. Bij elk toestel worden aanvullend ook bonuspunten meegeleverd. Ook deze kunnen ingeruild worden voor een gratis accu - of ander gereedschap.

  De brochure onderaan de pagina biedt een handig overzicht van onze machines op accu. Wilt u meer info, prijsvraag,..? Stuur een mailtje naar rob.proost@rothenberger.com en we behandelen uw vraag zo snel mogelijk.

  Wilt u deze toestellen graag in gebruik zien? Dat kan! Via onze 360° Virtual World tonen we onze filmpjes, productinformatie,.. https://virtual-rothenberger-world.com/index_en.html

  Uiteraard is het ook mogelijk om vrijblijvend een demonstratie aan te vragen. Onze vertegenwoordigers staan voor u klaar; een afspraak maken kan steeds via rob.proost@rothenberger.com. Wij plannen dan meteen een demonstratie voor u in – fysiek of digitaal – afhankelijk van de mogelijkheden.

  Meer weten
 4. ROTHENBERGER Virtual World

  Op 22 maart opent de ROTHENBERGER Virtual World! Deze 360° panoramawereld toont je nieuwe producten, info en demo’s en interactieve communicatie met ons. We kijken er naar uit jullie te ontmoeten!

  Bezoek hier de Virtual World - https://virtual-rothenberger-world.com/index_en.html

  We nodigen u graag uit voor een rondleiding om u onze nieuwe producten te tonen. Zo leert u onze nieuwe producten op accu kennen: Draadloze machines voor buigen, snijden, reinigen+deblokkeren van leidingen en draadsnijden. Zo komt de vakman steeds dichter bij de draadloze werkplaats - vlot werken, overal!

  Heeft u interesse in een persoonlijke rondleiding? Stuur ons een mailtje (pr@othenberger.be) en wij plannen een digitale afspraak voor u in met één van onze productexperts.  Meer weten
Page

Contact

Tel: + 32 3 877 22 77
Fax: + 32 3 877 03 94
E-Mail: info(at)rothenberger.be

Schrijf ons
Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Please type the letters and numbers below
LocatorPlaceholder